Kundrådgivare/Säljare inbound till Bredband2!

Kundrådgivare/Säljare inbound till Bredband2!

Har du en känsla för service samtidigt som du drivs av resultat? Bredband2 växer och nu söker vi dig som vill arbeta som kundrådgivare i teamet för inbound sales!

Information om uppdraget:

Teamet för inbound sales arbetar med inkommande samtal från befintliga kunder. Här har du lyxen att få sälja utan att behöva jaga dina kunder. Tjänsten kräver ingen erfarenhet av försäljning, men vi förutsätter att du är intresserad, målmedveten och driven. Om du har intresse finns möjligheter att utvecklas mot B2B försäljning.

Dina arbetsuppgifter i rollen:
  • Inkommande samtal från befintliga kunder
  • Winback och merförsäljning
  • Ge en bra service gentemot kunderna
Tjänsen är på heltid och arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag- fredag, 9-18. Startdatum är 20/10.

Du kommer arbeta på ett modernt kontor i centrala Malmö och ingå i ett team med härliga, drivna kollegor som gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Bredband2 är ett ungt och dynamiskt företag där arbetsglädje, kvalité och utveckling ligger i fokus. I tjänsten finns det med andra ord goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna! Inledningsvis kommer du vara anställd som konsult hos Student Consulting under 6 månader och uthyrd till Bredband2, sedan finns goda möjligheter att bli övertagen av Bredband2. I rollen har du möjlighet att själv påverka lönen då du har en fast grundlön samt en provisionsdel.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten bör du vara driven och målmedveten. Du vill lära dig mer och har en positiv inställning till att utvecklas. Du kan arbeta självständigt, men du lyfter även hela teamet och sprider en positiv energi. Tidigare erfarenhet är posivit, men viktigast för tjänsten är dina personliga egenskaper. Du ser långsiktigt på tjänsten och vill gärna utvecklas inom bolaget.

Låter den här tjänsten som nästa utmaning i din karriär? Sök då tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Vi ser framemot din ansökan.

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag. Företaget ställer höga krav på våra medarbetare vad gäller resultat och engagemang men vi ser även till att ha roligt ihop genom årliga Kick offer, AW:s, utmärkelser. Du kommer få möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke i trevlig miljö, i våra moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling.

Sökord: Innesäljare, Kundrådgivare, Bredband2, Säljare inbound

Sökord: Innesäljare, Kundrådgivare, Bredband2, Säljare inbound
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com