Kontorsassistent/Receptionist sökes!

Kontorsassistent/Receptionist sökes!

Är du en serviceinriktad person som brinner för mötet med människor? Är du dessutom strukturerad, ordningsam och ger det lilla extra? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu Kontorsassistent/Receptionist till StudentConsultings kontor i Malmö.

I tjänsten kommer dina arbetsuppgifter bl a innefatta:
  • Ta emot besökare, visa besökare rätt etc
  • Beställa och ta emot leveranser
  • Posthantering
  • Konferensvärdinna - dvs ställa iordning inför möten och gruppaktiviteter
  • Sortera och arkivera papper
  • Planera personal- och konsultaktiviteter
  • Hantera köksuppgifter såsom ordna frukostar, beställa matvaror, kaffe mm.
  • Du kommer även i rollen stötta upp våra rekryterare med vissa arbetsuppgifter.
Tjänsten är på heltid och kommer starta efter sommaren, aug/sep. Du kommer anställas på ett vikariat på ca 1 år. Dina arbetstider kommer vara mån-fre 8-17.

I den här tjänsten får du jobba i ett härligt team där engagemanget och drivet alltid är på topp. Du kommer jobba i våra ljusa, fräscha lokaler mitt i centrala Malmö. Du har nära till allt från trevliga lunchställen till bussar/tåg om du bor på pendlingsavstånd.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och är sugen på att komma ut i arbetslivet.

Du brinner för service och mötet med människor. Vi ser att du som söker har viss erfarenhet sedan innan av serviceyrket, förslagsvis som receptionist, från butik, restaurang eller liknande. Det viktigaste är att du är van vid att jobba med människor och trivs med det.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi kommer jobba med löpande urval och intervjuer. Tjänsten kommer starta efter sommaren, aug/sep. Vi kommer dock träffa kandidater innan sommaren och har som ambition att tillsätta tjänsten under juni/juli-månad.

Sökord: Receptionist, Kontorsassistent, Service, bemanning, assistent,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se