Konsultchefsassistent sökes till StudentConsulting i Malmö!

Konsultchefsassistent sökes till StudentConsulting i Malmö!

Studerar du PA eller liknande och vill få värdefull erfarenhet från bemanningsbranschen? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som konsultchefsassistent kommer du att stötta våra konsultchefer i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främst kontakt med våra konsulter i olika ärenden.

Arbetsuppgifterna som kan förekomma är bland annat:
  • Schemaläggning
  • Uppföljningssamtal med konsult
  • Introduktion och uppstart av nya konsulter
  • Telefonkontakt med konsulter och kunder
  • Administrativa uppgifter, såsom dokumenthantering, uppdatering av anställningsavtal m.m.
Tjänsten är på deltid och vi söker dig som är tillgänglig för att arbeta ca 16 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är förlagda främst på dagtid mån-fre Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande. Du har minst ett år kvar av dina studier och söker ett extraarbete där du kan utvecklas.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på kontor alt. med kundbemötande, vidare är du driven som person och tycker om att jobba undan och hålla ett högt tempo med fokus på kvalitet samtidigt.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten planerar att starta i augusti.

Sökord: Assistent, Konsultchefsassistent, Rekrytering, Bemaning, Administration

Sökord: Assistent, Konsultchefsassistent, Rekrytering, Bemaning, Administration
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com