Kaffe-älskande studenter sökes för extrajobb hos Expresskaffe!

Kaffe-älskande studenter sökes för extrajobb hos Expresskaffe!

Är du studerande och brinner för service? Har du ett genuint intresse för kaffe och kanske till och med har tidigare erfarenhet från att jobbat på café? Vi söker just nu dig som vill ha ett socialt extraarbete med att sälja kaffe.

Information om uppdraget:

Expresskaffe finns på olika platser runtom i Lund och Malmö och arbetar med att sälja kaffe on-the-go till förbipasserande kunder. Du har säkert gått förbi och sett deras mopeder vid Lunds Central och även vid Dockan i Malmö under rusningstider där de serverar kaffe till kunderna som är på språng. Expresskaffe arbetar även med olika events så som mässor och julmarknader.

Som medarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med att ge förstaklassig service genom att sälja och göra kaffe främst vid centralen i Lund. Arbetstiderna kommer vara lagda när man som mest behöver en kopp kaffe, dvs 06.30-09.30 samt 13-16 måndag-fredag. Förutom vardagar finns det möjlighet till att jobba extra på events på helgerna. Kaffemaskinen finns i deras mopeder som körs runt, så din arbetsplats kommer vara utomhus i det friska vintervädret.

Start kommer vara så snart vi hittar rätt person, men vi siktar på i slutet av november. För dig som inte har baristautbildning finns möjligheten att få detta på plats. Tjänsten är långsiktig och vi ser gärna att du kan arbeta nästa sommar. Vi jobbar löpande med urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du ska har ett brinnande intresse för kaffe, och särskilt meriterande om du arbetat med det tidigare. Körkort är ett krav då mopederna behövs köras från garage till bestämd plats.

Du bör ha tidigare erfarenhet av service och trivas att stundtals arbeta i högt tempo, då det ibland är många kunder som står i kö. Viktigt att du som person är utåtriktad, snabb och flexibel. Du kommer även hantera betalningar i form av kontakter, swish och kort så det är meriterande om du arbetat med detta tidigare.

Vi söker två personer som främst kommer vara placerade i Lund, det kan även förekomma pass i Malmö. Vi ser att du ska kunna jobba minst 4 pass i veckan- morgon eller eftermiddag. För rätt person ser vi att tjänsten är långsiktig och möjlighet till sommarjobb på heltid finns!

Är du personen vi söker? Ta chansen för ett socialt och roligt extrajobb under studietiden- sök tjänsten idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se