Kaffe-älskande extrapersonal sökes till Expresskaffe!

Kaffe-älskande extrapersonal sökes till Expresskaffe!

Är du studerande och letar efter ett extrajobb? Brinner du för service och har tidigare erfarenhet inom servicebranschen? Älskar du kaffe? Vi söker just nu dig som vill ha ett socialt extraarbete med att sälja kaffe.

Information om uppdraget:

Expresskaffe finns på olika platser runtom i Lund och Malmö och arbetar med att sälja kaffe on-the-go till förbipasserande kunder. Du har säkert gått förbi och sett deras mopeder vid Lunds Central och även vid Dockan i Malmö under rusningstider där de serverar kaffe till kunder som är på språng. Expresskaffe arbetar även med olika events så som mässor och julmarknader.

Som eventpersonal hos vår kund kommer du att arbeta med att ge förstaklassig service genom att sälja och göra kaffe främst vid centralen i Lund. Arbetstiderna kommer vara lagda när man som mest behöver en kopp kaffe, dvs 06.30-09.30 samt 13-16 måndag-fredag. Förutom vardagar finns det möjlighet till att jobba extra på events på helgerna. Kaffemaskinen finns på deras mopeder som körs runt, så din arbetsplats kommer vara utomhus i det friska vintervädret.

För dig som inte har baristautbildning finns möjligheten att få detta på plats. Tjänsten är långsiktig och vi ser gärna att du kan arbeta nästa sommar. Körkort är inget krav. Vi jobbar löpande med urval och kommer tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt person, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du ska ha ett brinnande intresse för kaffe, och särskilt meriterande om du arbetat med det tidigare, annars får du utbildning på plats!

Du bör ha tidigare erfarenhet av service och eftersom det kan förekomma arbete i högt tempo och köbildningar bör du vara stresstålig. Det är viktigt att du som person är utåtriktad, snabb och flexibel. Du kommer även hantera betalningar i form av kontakter, swish och kort så det är meriterande om du har kassavana sedan tidigare.

Vi söker två personer som främst kommer vara placerade i Lund, det kan även förekomma pass i Malmö. Vi ser att du ska kunna jobba minst 3 pass i veckan- morgon eller eftermiddag. För rätt person ser vi att tjänsten är långsiktig och möjlighet till sommarjobb på heltid finns!

Är du personen vi söker? Ta chansen för ett socialt och roligt extrajobb under studietiden- sök tjänsten idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se