KMA- och Verksamhetsutvecklingsansvarig sökes till Erlandsson Bygg!

KMA- och Verksamhetsutvecklingsansvarig sökes till Erlandsson Bygg!

Är du erfaren samordnare av kvalitet- miljö- och arbetsmiljöfrågor? Brinner du för projektledning och systematiskt förbättringsarbete? Då kan vi ha tjänsten till dig!

Information om uppdraget:

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 700Mkr och en historisk tillväxt om ca 100Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Som KMA- (kvalité, miljö och arbetsmiljö) och VU-ansvarig hos oss får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad roll.

Nu söker dig som vill driva, utveckla och genomföra arbetsmiljö-, miljö- och kvalitetsarbete! Du erbjuds möjlighet att påverka ditt arbete i syfte att nå ständiga förbättringar och hållbara lösningar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefattas av systematiskt arbetsmiljöarbete inklusive säkerhet, miljö enligt ISO 14001, samt samordning av vårt kvalitetsledningssystem.

Du kommer att stötta organisationen och dina kollegor i riskanalyser, ansvara för att organisationen efterlever lagar och rutiner, samt genomföra interna- och samordna externa revisioner. Du kommer även att projektleda inom olika företagsövergripande verksamhetsutvecklingsprojekt.

Du kommer vara placerad vårt huvudkontor i Malmö och rapportera till Personalchefen.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt hos Erlandsson Bygg. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet och kunskap inom KMA-området. En bakgrund som involverat ISO och internrevision är ett krav, och du har gärna även arbetat med verksamhetsutveckling tidigare. Du trivs att leda andra i förbättringsprojekt och kan på ett kompetent och argumenterade vis stödja dina förbättringsförslag.

Vi söker dig som stämmer in på värderingarna Laganda - Ansvarsfull - Personlig. Ett organiserat och systematiskt arbetssätt är en självklarhet för dig. Du har ett brinnande intresse för ditt specialistområde. Krav för tjänsten är även B-körkort.

Låter detta intressant? Sök redan idag, då vi har en löpande rekryteringsprocess.

Sökord: KMA-ansvarig, Verksamhetsutvecklare, Verksamhetskonsult, Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö, ISO, Projektledning, Projektledare, Kvalitetssamordnare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com