Köks/kontorsassistent till Skeppsbron Skatt!

Köks/kontorsassistent till Skeppsbron Skatt!

Trivs du i en varierad roll som ställer krav på hög servicegrad och noggrannhet? Då kan du vara den vi söker för en deltidstjänst som köks/kontorsassistent!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en köks/kontorsassistent till Skeppsbron Skatt. Du kommer att arbeta i en varierad roll med såväl praktiska som administrativa sysslor. Du förväntas att se till så att köken (2 st) och övriga kontorsytor är snygga och fräscha, förbereda frukost samt hantera inköp av allt från livsmedel till kontorsmaterial. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av enklare kontorsarbete så som att göra utskrifter, systematisera och arkivera dokument samt vara behjälplig till konsulterna. Du kommer förbereda möten samt ta emot besökande på kontoret och vara en representant för företaget.

Tjänsten är på halvtid och arbetstiderna är 08:00-12:00, måndag till fredag. Tjänsten är ett vikariat som planerar att pågå minst ett år med start i januari 2019. Du kommer att vara anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till Skeppsbron Skatt.

Detta söker vi:

För att passa i denna roll bör du vara serviceinriktad, flexibel, noggrann och ansvarsmedveten. Du har en känsla för ordning och reda och är social och öppen. Du måste vara självgående, ärlig, och ha en förmåga att se vad som behöver göras. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och engagemanget.

Skeppsbron Skatt är beläget i centrala Malmö och arbetsgruppen består av 10 personer, majoriteten är jurister. Kontoret har en trevlig och öppen atmosfär.

Om arbetsgivaren:

Skeppsbron Skatt är den ledande oberoende fullserviceskatterådgivaren i Sverige och utgör ett unikt alternativ till den skatterådgivning som lämnas av revisionsbyråer och advokatbyråer. Vi är dedikerade att med högsta skattekompetens tillhandahålla användbara och tydliga skatteråd till kunder i alla branscher.

Sökord: kontorsassistent, receptionist, vaktmästare, kontorist, värd, administratör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se