Jurist sökes till försäkringsbolag i Malmö

Jurist sökes till försäkringsbolag i Malmö

Är du ute efter ett nytt heltidsjobb inom kundservice? Har du erfarenhet av service och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Har du ett intresse för juridiska frågor? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som vill arbeta med att hjälpa företagets kunder med skadehantering. Du kommer arbeta på heltid med att främst ta emot samtal och vara kundens första kontakt på företaget. Du kommer att arbeta med inhämtning och utvärdering av information samt fastställande av orsaken till skadan som har uppstått. Du kommer även ta ställning till huruvida skadan skall ersättas enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor.

Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med kundkontakt via telefon. Rollen spelar mycket på ditt egna engagemang och du kommer få axla rollen som en problemlösare för företaget.

Du kommer arbeta heltid, måndag-fredag mellan kl. 08.00-17.00. Du kommer att bli erbjuden en provanställning av StudentConsulting och sedan bli uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Tjänsten kommer starta omgående, och pågå minst fram till slutet av sommaren.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med service i högt tempo och gärna över telefon.
Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team med högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.

Krav för tjänsten är att du har minst två terminers utbildning innom juridik på universitet/ högskola nivå samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer!

Sökord: Skadereglerare, Kundtjänstmedarbetare, Kundservicemedarbetare, kundsupport, kundservice
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Juridik, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com