Junior frontend-utvecklare till Bredband2!

Junior frontend-utvecklare till Bredband2!

Är du i början av din karriär och vill arbeta på ett företag som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap? Har du utbildning inom webbdesign eller användargränssnitt? Vi söker nu en junior frontend-utvecklare till Bredband2!

Information om uppdraget:

På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser vi till att våra medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande? Gillar du design och bygga användargränssnitt så har du kommit rätt!

Som Front-end utvecklare hos Bredband2 kommer du att arbeta över hela utvecklingskedjan av deras Ruby-baserade kund, sälj och leveranssystem. Arbetet kommer att innebära mestadels front-end utveckling och detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett expansivt företag som just nu befinner sig i ett mycket spännande skede. Ansvarsområdet kommer att vara varierande och innefattar både större projekt och mindre uppgifter. Du kommer få vara med från start och hjälpa till med front-end utveckling av flera nya kundrelaterade system som beställningssidor samt kundportal.

Du kommer att tillhöra IT-avdelningen som erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en fartfylld miljö. Bredband2 värnar om sina medarbetare. Därför erbjuder man en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och din avdelnings utveckling.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har utbildning i webbdesign eller användargränssnitt och kunskap inom React eller liknande javascript ramverk. Då dina beställare pratar svenska är en förutsättning att du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift. Som person är du en stark teamspelare som skapar god stämning och arbetsglädje.

Följande är ett plus
  • Erfarenhet av Ruby & Ruby on Rails
  • Erfarenhet av React.
  • Erfarenhet av Contentful.
  • Erfarenhet med kundhanteringssystem eller säljsystem.
  • Vana av utveckling av större webbaserade system.
  • Avancerad Javascript (OOP)
  • Du är van att jobba i en modern JS/CSS stack.
På Bredband2:s IT-avdelning jobbar du både individuellt och som en del i ett tight team som jobbar enligt Scrum. Det är därför viktigt att du är lyhörd och gillar att samarbeta samtidigt som gillar att grotta ner dig i problem.

Din arbetsstation kommer att vara en MacBook Pro. Som du säkert märkt så är ständig utveckling något vi brinner för och vi försöker varje år delta vid olika konferenser runt om i världen, vi har bland annat besökt RubyConf i Chicago och varit på Fullstack Fest i Barcelona flera gånger.

Tjänsten är en heltidsanställning där du till en början blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Bredband2. Tjänsten startar omgående, men vi tar såklart hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Sökord: utvecklare, användargränssnitt, webbdesign, frontend, fullstack

Sökord: utvecklare, användargränssnitt, webbdesign, frontend, fullstack
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com