Junior Utvecklare inom PHP sökes till Bredband2!

Junior Utvecklare inom PHP sökes till Bredband2!

Älskar du programmering och att lära dig det nyaste inom IT? Har du tidigare erfarenheter inom PHP? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund Bredband2 söker vi nu 1 junior utvecklare till deras växande IT-avdelning. Som utvecklare hos Bredband2 får du vara en del av hela utvecklingskedjan; från beställning till implementering, samt programmera i frontend såväl som backend. Dina kunder är dina kollegor, då beställningar kommer från exempelvis kundtjänst-, sälj-, eller leveransavdelningar.

Teamet som du kommer vara en del av består idag av 8 personer. Du har egna ansvar för dina projekt och är självständig, men får givetvis en introduktion i början av din anställning.

Bredband2 är en arbetsplats som präglas av respekt, uppskattning och personlig utveckling. På systemavdelningen får du en trygg och samtidigt stimulerande vardag. Här får du vara med från start till mål i de olika projekt av varierande natur och storlek som genomförs på avdelningen.

Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till Bredband2. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till Bredband2, om alla parter är nöjda, efter 6 månader. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting.

Detta söker vi:

För att passa in i tjänsten krävs att du har ett brinnande intresse för utveckling och kod. En relevant utbildning från högskola eller YH, exempelvis systemutveckling, är meriterande, men även du som är självlärd och engagerad kan vara aktuell för tjänsten. Du trivs med att hjälpa dina kollegor och bidrar gärna med din egna kunskap till andra. Om du har en Github att visa upp så ställer vi oss positiva till det.

För att vara aktuell för tjänsten har du kunskap inom PHP. Du har även kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript. Om du har kommit i kontakt med Linux operativsystem är det högt meriterande, dock inte ett krav. Tjänsten förutsätter även krav på flytande kunskaper i svenska. Med tiden kommer du även bli involverad i våra andra system som är skrivna i Ruby.

Låter det här intressant? Skicka i så fall in en ansökan redan idag, då vi arbetar löpande med ansökningar.

Sökord: Junior, Utvecklare, Programmering, IT, Kodare, Bredband, Bredband2, Nyexaminerad, Fullstack, Frontend, Backend, PHP, Script, HTML, CSS, JavaScript, Linux, MacOS
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se