Junior Systemutvecklare sökes till Kodexe i Malmö!

Junior Systemutvecklare sökes till Kodexe i Malmö!

Brinner du för programmering och är en riktig problemlösare? Är du i början av karriären och vill arbeta som systemutvecklare? Då har du chansen att få arbeta hos Kodexe i Malmö!

Information om uppdraget:

Kodexe arbetar med digitalisering och är en fullservicepartner som hanterar alla aspekter av ett företags digitala satsning - allt från digital strategi och djup teknisk systemutveckling till digital marknadsföring och implementering i organisationen. Sedan starten 2005 har Kodexe levererat lättillgängliga och resultatfokuserade IT- och webblösningar till sina kunder.

Just nu söker vi en Junior Systemutvecklare till Kodexe i Malmö. Som junior systemutvecklare på Kodexe kommer du sitta inhouse med projekt för såväl mindre och lokala kunder till globala företag. Du kommer arbeta i ett team med flera erfarna systemutvecklare som stöttar dig i din utveckling. Du kommer främst arbeta med webbutveckling inom .NET-plattformen.

Tjänsten är på heltid, med start omgående eller enligt överenskommelse. Då detta är en direktrekrytering sköts rekryteringsprocessen av oss på StudentConsulting, men du blir anställd direkt av Kodexe. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och vill göra karriär som systemutvecklare. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning, men det är inget krav: det viktigaste är att du har brinner för programmering. Ett par års relevant erfarenhet är mycket meriterande, dock inget krav. Som person är du prestigelös och trivs i ett dynamiskt arbetsklimat. Du är också initiativtagande och en gedigen teamplayer.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Junior Systemutvecklare, utvecklare, backend, back-end, back end, C#, .NET, digitalisering, programmering, programmerare, systemutveckling
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se