Junior BI-konsult till Knowit Decision i Malmö!

Junior BI-konsult till Knowit Decision i Malmö!

Är du utbildad ingenjör inom IT/Data, industriell ekonomi eller kanske pluggat systemvetenskap? Har du ett brinnande intresse för Business Intelligence och vill arbeta som BI-konsult för ett av Nordens ledande konsultföretag?

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker just nu BI-konsulter till Knowit Decision i både Göteborg och Malmö. Knowit Decision är ett bolag under Knowit AB med 100 % fokus på BI/DW-lösningar och analys. De har sitt huvudkontor i Göteborg men verksamhet även i Malmö. Nu behöver de utöka sitt team med fler kollegor, och vi söker därför en kollega till Göteborg och en kollega till Malmö.

I rollen som BI-konsult hos Knowit Decision arbetar du med att samla data från olika datakällor och bygger datamodeller i datalager som sedan visualiseras med rapporter och analyser. Dina arbetsuppgifter kan röra sig om allt från kravanalys, teknisk projektledning och modellering till databasarbete, ETL, rapportbyggande och visualisering.

Tjänsten är på heltid och är planerad att starta 1 september. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Knowit Decision. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • En högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot data/IT, Industriell ekonomi/management och teknik eller liknande, alternativt som Systemvetare, analytiker eller motsvarande
  • Grundläggande kunskap inom SQL
  • Grundläggande kunskap om datalagerarkitektur och/eller rapportbyggande, gärna med Microsofts produkter
  • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska
Behärskar du programmeringsspråk såsom Python, C# eller R är detta meriterande. Vidare ser vi att du har ett intresse av självbetjänad analys med produkter som t.ex. Microsoft Power BI eller Tableau. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet kring molntjänster som t.ex. Azure och har utfört egna projekt inom Beslutsstöd, Prediktiv Analys, Datalager, Big Data eller Visualisering.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du som söker är affärsinriktad, social och framåt. Du är initiativtagande och inte rädd för att ta för dig, och du har självklart ett stort och brinnande intresse för Business Intelligence! Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och interjuver sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Knowit AB är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden: Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se