Intresseanmälan för kommande uppdrag inom IT-support/helpdesk

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom IT-support/helpdesk

Är du teknikintresserad och serviceinriktad? Vill arbeta heltid och bredda dina kunskaper inom IT och service? Skicka då in en intresseanmälan redan idag!

Information om uppdraget:

Flera av våra kunder är ledande IT-tjänstföretag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av att ta samtal via telefon från externa kunder och sedan skapa ärenden eller teknisk support via mail och hantera orders av reservdelar. Har du erfarenhet kring Active Directory och Citrix är detta meriterande.

Vi får löpande in uppdrag och förfrågningar av kunder i och omkring Malmöregionen. Då vi får in förfrågningar från kunder kring en rad olika tjänster, så är detta en intresseanmälan. Vi rekryterar utifrån våra kunders olika behov och när ett behov uppstår, rekryterar vi delvis utifrån de personer som anmält sitt intresse.

Du kan komma att bli aktuell för en intervju även om det inte finns en specifik tjänst för tillfället.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerat någon teknik- eller datautbildning på universitet, högskola eller liknande och har kunskaper kring hur datorer fungerar, både mjuk- och hårdvara. Du har med fördel en teknisk gymnasieutbildning och ett brinnande teknikintresse. Det är högt meriterande om du arbetat i servicedesk tidigare.

Som person är du ansvarstagande, social, lyhörd och engagerar dig gärna i ditt arbete. Du skall också ha god hand om människor och kunna hantera stressiga situationer.

Sökord: Active Directory, Citrix, Teknisk support, IT-support, Servicedesk

Sökord: Active Directory, Citrix, Teknisk support, IT-support, Servicedesk
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 juli 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com