Ingenjörer inom byggnadsteknik söker till Ocab i Malmö!

Ingenjörer inom byggnadsteknik söker till Ocab i Malmö!

Har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom byggnadsteknik? Vill du ha ett utredande och analytiskt arbete i växlande miljöer? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Som utredare/innemiljötekniker hos Ocab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara utredning av problem som rör innemiljön i form av bland annat dofter, fukt och missfärgningar. Detta innebär att du ska kunna genomföra egna undersökningar där du utreder vad det är som orsakar problemen i innemiljön för att sedan sammanställa detta i rapporter. Du kommer även att arbeta med provtagning på plats hos kunder samt avrapportering till kunderna. Tjänsten innebär även direktkontakt med myndigheter, privatpersoner, fastighetsbolag, försäkringsbolag och entreprenörer vilket ställer krav på god samarbetsförmåga då du kommer att jobba med både interna och externa kontakter.

Du arbetar självständigt och har ansvaret för dina egna kunder. Du kan själv styra och planera dina dagar efter vad du ser lämpligt.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt Ocab. Företaget erbjuder en heltidsanställning och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom byggnadsteknik eller biologi/kemi. Erfarenhet av arbete inom byggindustrin är meriterande, men inte ett krav. Du har B-körkort och är bekväm i att kommunicera på såväl svenska som engelska. Andra språkkunskaper kan vara meriterande.

Vi söker dig som är nyfiken och som tycker om problemlösning. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla för ditt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga och kan även föra dig i skrift då tjänsten innebär rapportskrivande till myndigheter. I tjänsten har du förmåga att vara flexibel och ta dig an ditt arbete med noggrannhet och systematik. Vidare så är du ambitiös och vill i framtiden gärna utvecklas till roller med utökat ansvar. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Bygg, Byggnad, Byggnadsteknik, Miljö, Utredning, Analys, Fukt, Sanering, Biologi, Kemi, Byggingenjör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com