IT-tekniker/Drifttekniker sökes för direktrekrytering till företag i Malmö!

IT-tekniker/Drifttekniker sökes för direktrekrytering till företag i Malmö!

Är du en tekniknörd med tyngdpunkt på serversidan? Har du bred kompetens och intresse för både Windows och Linux och är dessutom bekväm med de scriptspråk som används på respektive plattform? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden. Deras strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Nu står de inför en spännande tillväxtresa och behöver utöka sitt härliga team med ett flertal IT-drifttekniker.

Som drifttekniker hos det aktuella företaget blir du en del av ett team som tillsammans ansvarar för IT-drift och agerar kundernas IT-avdelning. Detta innebär ett brett spann av arbetsuppgifter där ni ger kunderna support i allt från enkla till mer kvalificerade ärenden. För att trivas i tjänsten har du ett starkt tekniskt driv med tyngdpunkt på serversidan. Du har bred kompetens och hanterar med lätthet allt från Windows Server, IIS och MS SQL Server till Linux, PostgreSQL, Apache och övrig vanlig programvara inom Open Source-världen. Du är fullt bekväm med de scriptspråk som används på respektive plattform, som t.ex. Powershell, Python och Perl.

Tjänsten är en långsiktig heltidsanställning med placeringsort i Malmö samt arbetstider kontorstider måndag-fredag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Planerad start för tjänsten är 1 september 2018.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik. Det är av stor vikt att du har en teknisk bredd med goda kunskaper såväl gällande Windows som Linux. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete i en support- eller IT-driftorganisation, men viktigast är att du har rätt driv och god kompetens inom flera av följande områden: Linux, Apache, Varnish, PostgreSQL, MySQL, Wildfly, Jenkins, GIT, TFS, Windows Server, MS SQL, O365, Sharepoint + Sharepoint online, Azure, Amazon Web Services, PowerShell, Perl, Python, bash-script.

Specialistkunskap inom nätverk, IT-säkerhet, CI/CD eller publika moln (Azure/AWS) är meriterande. Även kunskap inom ITIL, DevOps och andra ramverk/metoder är ett plus. Som person ser vi att du som söker har ett stort driv, engagemang och vilja att ge kunden bästa tänkbara service och lösning.

Söker du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken tillsammans med likasinnade kollegor hos ett företag som värnar om din personliga utveckling? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

Sökord: IT, support, IT-support, IT-drift, drifttekniker, IT-tekniker, Linux, Apache, Varnish, PostgreSQL, MySQL, Wildfly, Jenkins, GIT, TFS, Windows Server, MS SQL, O365, Sharepoint, Sharepoint online, Azure, Amazon Web Services, PowerShell, Perl, Python, Bash, CI/CD, ITIL, DevOps
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se