Hjälp oss förnya Sverige!

Hjälp oss förnya Sverige!

I samarbete med E.ON Energilösningar AB söker vi på Teleperformance Danmark nu duktiga och engagerade svensktalande säljkonsulter.

Information om uppdraget:

Hos Teleperformance är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Teleperformance brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör Teleperformance stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad.

Om jobbet som säljkonsult
Som säljkonsult arbetar du med att sälja sollösningar mot den svenska marknaden. Din uppgift är att prata med svenska husägare som har visat intresse för att installera solceller på sina hustak. E.ON.'s kunder är nyfikna på att få veta och lära sig mer och du vägleder kunden på ett tydligt och enkelt sätt till att hitta den bästa solcellslösningen för just dem. Du håller löpande kontakt med kunderna genom hela processen - från att de visar första intresset för solceller och fram tills du genomför försäljningen.

Det är en stor fördel om du är intresserad av och vill arbeta med förnyelsebar energi. Gillar du att prata med människor, skapa resultat via telefon och jobba på ett vinnande team? Då har du hittat rätt jobb att söka!

Jobbet innebär en heltidsanställning på 37 timmar per vecka och du erhåller en bra fast timlön + ett mycket attraktivt bonusprogram.

Detta söker vi:
  • är bra på att läsa av dina kunder så att du anpassar din försäljning till kundens behov
  • kan bygga, hålla fast vid och utveckla relationer över telefonen
  • är bra på att översätta tekniska begrepp och kommunicera dem på ett lättförståeligt sätt
  • har en hög energinivå och en smittsam entusiasm
  • är professionell, målfokuserad och har stark tro på dina egna förmågor
  • är proaktiv och inte lätt tappar sugen av ett nej
  • är bra på att samarbeta men också gillar att tävla
  • är utåtriktad och har goda kommunikationsförmåga i såväl tal som skrivande
  • ser förnyelsebar energi som en möjlig karriärväg
  • talar och skriver flytande svenska
Du behöver säljtalang och ännu hellre så har du redan erfarenhet av försäljning. Erfarenhet inom byggande och konstruktion kan också vara en fördel, men är inte ett krav.
Det viktiga är att du varje dag är beredd att göra ditt bästa för dina kunder och kollegor i en konkurrensutsatt miljö.

Startdatum: 2. mars
Arbetsplats: Business Center Øresund, nära Femøren Station, Köpenhamn

Teleperformance erbjudande till dig
Teleperformance ser till att du får den träning och vidareutbildning som behövs för att ständigt utveckla dig och hjälpa dig att bli framgångsrik i ditt jobb. Du kommer att jobba nära tillsammans med ledning, kollegor och samarbetspartners på Teleperformance och håller löpande dialog om hur du utvecklar din talang.

Teleperformance tror att glada anställda skapar de bästa resultaten. Därför har vi stort fokus på en bra och motiverande arbetskultur där det finns utrymme för mångfald och där vi samarbetar kors och tvärs. Tonen på Teleperformance är informell och du kommer att upptäcka att du snabbt kan göra skillnad och sätta din personliga touch på jobbet.

Du får en arbetsplats som investerar i din professionella och personliga utveckling och du får en rad verktyg och erfarenheter som du med fördel kan dra nytta av under ditt liv och din fortsatta karriär. Det finns också möjlighet att välja olika karriärvägar på företaget, både nationellt och internationellt.

Personalförmåner
På Teleperformance erbjuder vi dig en rad förmåner, till exempel pensionssparande, gratis sjukförsäkring, tillgång till Meyers Kantine för lunch, samt en härlig arbetsmiljö där vi naturligtvis bjuder på fri frukt och kaffe!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com