Högskole- och Civilingenjörer sökes för kommande uppdrag!

Högskole- och Civilingenjörer sökes för kommande uppdrag!

Har du nyligen tagit examen som civilingenjör- eller högskoleingenjör och ute efter ditt första arbete inom din framtida bransch? Eller har du arbetat ett par år och ute efter nästa steg i karriären? Då kan vi ha uppdrag som passar dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker just nu en mängd kandidater inom flera yrkesområden. Vi kommer under hösten att få in tjänster inom flera olika branscher och väljer därför att gå ut med en annons så att du kan skicka in din ansökan redan idag.

Just nu söker vi framförallt dig som är nyexaminerad från följande utbildningar alternativt har arbetat ett par år inom följande områden:
  • Data/IT
  • Systemvetenskap
  • Produktions/Kvalitetsingenjör
  • Civil- och högskoleIngenjörer inom maskinteknik & byggteknik
  • Civil- och högskoleingenjörer inom industriell ekonomi & logistik/Supply Chain
Positionerna kommer att vara belägna i Lund/Malmö-regionen, men beroende på företag kan mindre resande förekomma i tjänsten. Företagen varierar också i storlek, från lokala aktörer till internationella koncerner.

Tjänsterna kan både vara konsultuppdrag och rekryteringar, vilket kan komma att innebära att du är anställd av StudentConsulting, men arbetar ute hos kund. Eftersom tjänsterna är kommande är startdatum flexibelt. Arbetstider är kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för någon av ovanstående tjänster behöver du en relevant utbildning inom branschen, samt gärna ett par års yrkeserfarenhet.

Vi ser att du som person är initiativtagande, strukturerad och har en utvecklad prioriteringsförmåga. Du är flexibel, engagerad och trivs i en roll där du får ta mycket ansvar. Som person bör du också ha en hög social kompetens och lätt för att samarbeta med andra. B-körkort är ett krav i tjänsten och tillgång till egen bil är en fördel men inget krav. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Låter det här intressant? Skicka i så fall in din ansökan redan idag, då vi arbetar löpande med urval och uppdrag kan tillsättas på kort varsel!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se