Händiga studenter sökes till välkänt företag i Malmö!

Händiga studenter sökes till välkänt företag i Malmö!

Nu söker vi dig som vill jobba med att främst reparera men även packa upp och montera ihop elscootrar. Detta är en kul chans för dig som är händig och sugen på ett gig som montör!

Information om uppdraget:

Vår kund är en välkänd el-scooteraktör och som montör får du chans att sitta på första parkett och vara del av en framtidsbransch. Uppdraget går huvudsakligen ut på att reparera scootrar där du jobbar mot att nå veckovisa mål inom reparation för att leverera scootrar med både hög effektivitet och kvalité. Vi ser därför gärna att du är tekniskt lagd samt är bekväm med att använda dig av verktyg.

Behovet kommer öka under sommaren och för att passa i tjänsten så ska du vara studerande och vara tillgänglig för att jobba minst två dagar i veckan och arbetstiderna är dagtid 07-15:30.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara/ha:
  • Pågående studier på minst 50 %
  • Fysiskt stark och inte rädd för att ta i (objekten kan väga ca 20 kilo)
  • Du har grundläggande teknisk förståelse och ett intresse för att skruva & montera
  • Krav på att du kan använda dig utav lättare verktyg så som skruvdragare, skruvmejsel, tänger et.c.
  • Tillgänglig för att arbeta 2-3 pass i veckan under terminerna.
  • Ostraffad i belastningsregistret
Som person ska du vara punktlig, noggrann, snabblärd och är inte rädd för att ta i. Du ska fungera bra i ett team samtidigt som du trivs med självständigt arbete. Du behöver vara lösningsorienterad och målinriktad där du drivs av att uppnå dagliga mål. Dessutom ska du vara nyfiken och ha en stor vilja att lära dig.

Sökord: student, malmö, montör, reparation, extrajobb

Sökord: student, malmö, montör, reparation, extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com