Händiga montörer sökes omgående till uppdrag i Malmö!

Händiga montörer sökes omgående till uppdrag i Malmö!

För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba med att packa upp, montera ihop och reparera scootrar. Detta är en kul chans för dig som är händig och sugen på ett gig som montör!

Information om uppdraget:

Vår kund är en välkänd elscooteraktör och som montör får du chans att sitta på första parkett och vara del av en framtidsbransch. Uppdraget går ut på att du hjälper till att packa upp leveranser och monterar ihop scootrar. Även en del reparationer och tester förekommer, varför vi gärna ser att du är tekniskt lagd samt är bekväm med att använda dig av verktyg.

Behovet är omgående och det finns möjlighet att arbeta mycket i sommar, för att passa i tjänsten så ska du vara studerande och vara tillgänglig för att jobba heltid fram tills slutet av augusti behov. Arbetstiderna varierar då det är två skift, dagtid 7-15:30 och kväll 13:30-22.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara/ha
  • Pågående studier minst 50 %
  • Fysiskt stark och inte rädd för att ta i (objekten kan väga ca 20 kilo)
  • Grundläggande teknisk förståelse och ett intresse för att skruva och montera
  • Tillgänglig på heltid till slutet av augusti (även bra om du kan vara flexibel även på vissa helger i det fall det skulle behövas)
  • Tillgänglig för att arbeta 2-3 pass i veckan under terminerna.
  • Ostraffad i belastningsregistret
Som person ska du vara nogrann, självständig och inte rädd för att ta i. Dessutom ska du vara nyfiken och ha en stor vilja att lära dig.

Sökord: Reparation, Extraknäck, Teknik, Studerande, Montör

Sökord: Reparation, Extraknäck, Teknik, Studerande, Montör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 aug 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com