Frontendutvecklare sökes för kortare uppdrag till Food Hygiene!

Frontendutvecklare sökes för kortare uppdrag till Food Hygiene!

Är du en kreativ frontendutvecklare med ett intresse för UX? Vill du ha ett kortare uppdrag, och vill vara delaktig i ett betydelsefullt utvecklingsprojekt? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Food Hygiene Sverige AB levererar effektiva och välbeprövade rengöringskoncept över hela Sverige. Vi utvecklar löpande specialiserade serviceprogram som hjälper industrin att ligga i frontlinjen. Systematiskt säkerställer vi bästa arbetsmetoder, vetande och kunnande, så att den senaste utvecklingen kommer våra kunder till godo.

Food Hygiene är just nu mitt uppe i utvecklingen av ett eget CRM-system och behöver nu dig som kan bidra med kompetens inom frontend och UX. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är design av interface och användargränssnitt och utveckling i Vue.js samt Typescript.

Tjänsten är placerad i Malmö och förväntas pågå 1-2 månader med start i början av januari, med viss möjlighet till förlängning beroende på projektets utfall. Du kommer att arbeta som konsult genom StudentConsulting uthyrd till Food Hygiene under uppdragsperioden. Arbetstiderna i tjänsten är kontorstider med möjlighet till flex, måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten så tror vi att du uppfyller följande krav:
  • Bakgrund inom UX
  • Kunskap i Vue.js eller likvärdigt ramverk
  • Erfarenhet av Typescript eller annat scriptspråk
  • Är flytande i svenska och engelska
Det är meriterande om du kan bocka av nedan:
  • Eftergymnasial examen inom Datavetenskap
  • Erfarenhet av en DevOps-roll
Du har ett kreativt och lösningsorienterat öga, med ett sinne för användarvänlighet. Du värdesätter möjligheten att få en betydande roll i företagets utveckling, och tar stolthet i att leverera kvalitativa produkter. Vidare trivs du i en platt organisation med en trivsam och öppen arbetsmiljö.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Vänligen observera att alla frågor rörande denna tjänst hanteras av StudentConsulting.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com