Frontend-utvecklare sökes till Connectitude i Malmö!

Frontend-utvecklare sökes till Connectitude i Malmö!

Är du en junior Frontend-utvecklare som är sugen på nästa utmaning? Eller är du en vass programmerare som är sugen på din första utmaning? Har du ett intresse för automatisering & digitalisering? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Connectitude, som ingår i Cenito-koncernen, arbetar med att hjälpa industrin att digitaliseras och skapa nya hållbara värden. Företagets fokus ligger främst inom tre expertisområden: digitalisering, systemintegration och strategisk profilering. Företaget grundades 2016 och har i dagsläget 35 medarbetare. Connectitudes mål är att erbjuda ett större värde i den produkt kunden behöver och att få till den där rätta känslan i applikationen, inte bara att den ska fungera.

Just nu söker vi juniora Frontend-utvecklare till Connectitude i Malmö. Connectitude är i en spännande expansionsperiod och söker personer till såväl existerande projekt inom IoT som nya, kommande projekt. Du kommer att arbeta in-house i team med mer erfarna kollegor, men kan även komma att arbeta ute hos kunder.

Tjänsten är på heltid, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting men du blir anställd direkt Connectitude. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en vass programmerare och ett brinnande intresse för att koda. För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha erfarenhet av Angular. Relevant eftergymnasial utbildning är ett plus, men inte ett krav. Vi ser gärna att du som söker har relevant erfarenhet inom Frontend, men det kan tillgodoräknas med en vass kompetens och genuint driv. Du trivs med att arbeta i team, är social och har kommer gärna med förslag på nya funktioner, applikationer och arbetssätt..

Din kompetens ligger i några av följande ramverk & språk:
  • Angular eller annat ramverk
  • HTML
  • CSS
  • TypeScript/JavaScript
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com