Fordonsintresserad kundservicemedarbetare sökes till vår kund i Malmö!

Fordonsintresserad kundservicemedarbetare sökes till vår kund i Malmö!

Är du sugen på att anta en ny utmaning omgående? Brinner du för service och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan du vara den vi söker till vår kund inom försäkringsbranschen!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I denna roll kommer du arbeta med inlösen av fordon.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa företagets kunder med deras ärenden. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Det är viktigt att du har kunskaper och intresse för fordon för att kunna förmedla och förklara besluten som tagits kring värderingen av bilarna.

Du kommer arbeta heltid, måndag-fredag mellan kl. 08.00-16.30. Arbetat börjar alltid med introduktion kring företagets villkor. Tjänsten kommer börja vecka 26 och beräknas pågå minst 8 veckor fram, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med service i högt tempo och gärna över telefon. Meriterande för tjänsten är om du tidigare arbetet inom försäkringsbranschen.
Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.

Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser att du minst har en fullständig gymnasieutbildning och det är meriterande om du har en akademisk examen i t.ex. ekonomi eller juridik alt att du är studernade idag på högskola- eller universitet.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se