Försäkringsrådgivare till Trygg-Hansa sökes!

Försäkringsrådgivare till Trygg-Hansa sökes!

Är du driven och brinner för att arbeta utifrån uppsatta mål, skapa förtroende till kunder och vill utveckla dina försäljningskunskaper? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi erbjuder nu ett spännande heltidsjobb som försäkringsrådgivare till Trygg-Hansa i Malmö. Trygg-Hansa är ett välkänt försäkringsbolag som har hjälpt och underlättat för människor i snart 200 år. De står får nytänkande i försäkringsbranschen och erbjuder ett flertal försäkringar för både privat- och företagskunder.

I rollen som försäkringsrådgivare kommer du att ta emot inkommande telefonsamtal från både nya och befintliga privatkunder och hjälpa dem med försäkringsrelaterade ärenden. Din viktigaste arbetsuppgift är att ge kunderna bästa möjliga service samt ge dem rådgivning utifrån deras behov. I rollen ingår det att dagligen jobba med merförsäljning. Du kommer ingå i ett team där ni tillsammans arbetar för att utveckla marknadens bästa kundupplevelse.

För att du ska få bästa tänkbara förutsättning hos oss inleds din anställning med en två veckors utbildning om Trygg-Hansas produkter och system. Då tjänsten enbart är belägen över sommarmånaderna kräver det vissa förberedelser i form av självstudier innan start. Introduktionsutbildningen som startar 7 juni är belagd på dagtid mellan 8:30-15:45.

I denna roll kommer du vara anställd av StudentConsulting men arbeta som konsult hos Trygg-Hansa. Arbetstiderna varierar och är förlagda måndag-fredag kl. 08:00-19:00, även helgarbete kan förekomma lördag-söndag kl. 09:00-17:00. Anställningsgraden är 100% och du lämnar in önskemål om hur du vill fördela dina arbetspass. Tjänsten startar den 7 juni och sträcker sig till och med den 26 augusti men för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

i söker dig som har minst gymnasieutbildning. Eftersom du dagligen pratar med kunder är det även viktigt att du har obehindrade kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska.

Som person är det viktigt att du har en naturlig drivkraft och en stark vilja för att lära och utvecklas som person. Du är en duktig kommunikatör, skapar förtroende och är lyhörd inför kundens behov. Du tar även ansvar och ägandeskap hela vägen. Det är viktigt att du motiveras av att arbeta efter tydligt uppsatta mål och drivs av att uppnå goda resultat. Givetvis är en stark servicekänsla en självklarhet för att lyckas i rollen.

Det är meriterande om du har erfarenheter inom kundservice eller försäljning sedan tidigare.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och digitala intervjuer.

Vänligen notera att du även måste uppfylla kraven enligt Lagen om försäkringsdistribution 2 kap. § 7 p. 1-2 för denna anställning. Dessa krav innebär att du inte får vara underårig, försatt i konkurs, ha näringsförbud eller förvaltare enligt 11 kap. 7 § föräldrabalken, samt inte förekommer i belastningsregistret avseende vissa allvarliga förmögenhetsbrott eller viss allvarlig ekonomisk brottslighet och har visat skötsamhet i ekonomiska angelägenheter.

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Säljare, Telefon, Malmö, Försäkringsrådgivare

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Säljare, Telefon, Malmö, Försäkringsrådgivare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com