Extrajobba som Bemanningsassistent i Malmö!

Extrajobba som Bemanningsassistent i Malmö!

Är du en driven, flexibel och målinriktad student som vill starta din karriär redan idag? Har du erfarenhet av service sen innan och vet vikten av nöjda kunder? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten som bemanningsassistent innebär mycket arbete med både telefon och dator/mail som arbetsredskap. Du kommer främst att arbeta med schemaläggning samt att hjälpa våra kunder med deras akuta personalbehov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat,
  • Schemaläggning
  • Telefonkontakt med konsulter
  • Telefonkontakt med kunder
  • Hjälpa kunderna med deras behov av personal, både med längre- och kort varsel
  • Även andra kontorsuppgifter kan förekomma
Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 15 timmar/vecka under terminstid och heltid under sommaren och lov. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Du kommer få schema för hur du ska jobba varje vecka inför nästkommande vecka, vilket gör att du kan planera både dina studier och privatliv på ett bra sätt.

I den här tjänsten får du jobba i ett härligt team där engagemanget och drivet alltid är på topp. Du kommer sitta i våra ljusa, fräscha lokaler mitt i centrala Malmö. Du har nära till allt från trevliga lunchställen till bussar/tåg om du bor på pendlingsavstånd.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom personal, marknadsföring, service, försäljning eller likn.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 15h/vecka under terminerna och upp emot heltid under sommaren.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Sökord: Bemanning, Rekrytering, Bemanningsassistent, Rekryteringsassistent, extrajobb, Service, student, extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se