Extrajobba hos oss som Personalassistent!

Extrajobba hos oss som Personalassistent!

Vill du ha ett extrajobb i Malmö inom bemanning och rekrytering? Är du en driven, flexibel och målinriktad student som vill starta din karriär redan idag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba extra som Personalassistent/Rekryteringsassistent på vårt Malmökontor.

I tjänsten kommer du att stötta rekryterarna i deras dagliga arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Annonsutformning
  • Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
  • Arbetsmarknadsaktiviteter, såsom affischering, deltagande på mässor mm
  • Kontakt med kunder och konsulter i samband med schemaläggning och frånvarohantering.
  • Andra förekommande administrativa uppgifter
Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 15 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre 08-17. Du kommer kunna arbeta både heldagar och halvdagar, efter vårt behov och din tillgänglighet.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten ska tillsättas omgående och med start efter överenskommelse .

Detta söker vi:

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom personal, marknadsföring, service, försäljning eller likn.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kandidater, konsulter och kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Sökord: Bemanning, Rekrytering, Bemanningsassistent, Personalassistent, assistent, extrajobb, Service, student, personal
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se