Extrajobb till studenter sökes som truckförare till Skånemejerier!

Extrajobb till studenter sökes som truckförare till Skånemejerier!

Om du har truckkort och söker ett välbetalt extrajobb för att dryga ut studentkassan har du hittat rätt! Vi söker studerande truckförare till Skånemejerier!

Information om uppdraget:

Om du är student på högskola, universitet eller Komvux med minst 1,5 år kvar av studierna har vi ett arbete som kommer förgylla din vardag!

Som truckförare kommer din främsta uppgift vara att med truck frakta pallar med mejeriets produkter. Det finns även möjlighet att assistera dina kollegor genom att stå vid maskinlinjen eller plasta in pallar inför utkörning till butiker. Denna tjänst innebär att du är samarbetsvillig och trivs med lagarbete. Avdelningen du kommer jobba på arbetar med mejeriprodukten kvarg.

Det är absolut meriterande om du har tidigare erfarenhet av dessa typer av uppgifter men det är ännu viktigare att du alltid gör ditt bästa och inte är rädd för att ta initiativ till att göra det lilla extra.

Detta söker vi:

Du är en person som studerar långsiktigt på högskola, universitet eller Komvux. Vi ser gärna att du är positiv och glad person som gillar fysiskt arbete och ständig stimulans och sysselsättning. Du har inga problem med att jobba i team, gillar att ta för dig och är inte rädd för att fråga om någon behöver hjälp.

Du ska även ha ett godkänt truckkort med behörighet A+B.

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde, Malmö. Därför är det viktigt att du bor i Malmö eller har tillgång till bil eftersom pendlingen dit kan vara begränsad.

Vi ser helst att du är tillgänglig ca 3 dagar i veckan och eftersom produktionen är öppen dygnet runt finns chans till arbetspass både dag, kväll och natt.

Är du personen vi söker till denna tjänst? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar med löpande urval och intervjuer vilket betyder att så fort vi finner rätt kandidater kommer de att tillsättas!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se