Extrajobb som studentambassadör/marknadsförare

Extrajobb som studentambassadör/marknadsförare

Vill du vara en viktig del i StudentConsultings marknadsföringsarbete? Tycker du om mötet med andra människor och brinner för att inspirera och informera andra?

Information om uppdraget:

Våra studentambassadörer/marknadsförare är en viktig del i vårt arbete kring att inspirera och hitta nya kandidater till våra tjänster. Som studentambassadör informerar du studenter om möjligheten till extrajobb och att skaffa sig värdefull erfarenhet och kontakter för framtiden.

För att kunna bli studentambassadör hos oss vill vi att du:
  • Är student på Malmö Universitet eller Lunds universitet
  • Planerar att vara studerande minst 1 år framåt
  • Är social, utåtriktad och brinner för att prata med människor
I dina arbetsuppgifter som vår Studentambassadör arbetar du med att marknadsföra StudentConsulting, samt informera om oss och våra tjänster. Du kommer jobba med allt från deltagande på mässor och arbetsmarknadsdagar, samt affischering och dela ut marknadsmaterial.

Det är ett socialt jobb där du får bra erfarenhet av att hålla föredrag och att möta olika människor.
Arbetstiderna är förlagda under dagtid, men antalet timmar kommer variera från vecka till vecka. Vi ser dock att du kan arbeta ca 4 timmar per vecka, men detta kan också vara flexibelt. Du kommer arbeta i Malmö och/eller Lund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande på högskola/universitet. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha minst 1 år kvar på dina studier. Tjänsten kräver att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker den här tjänsten är framåt, inte rädd för att ta kontakt med nya människor, du bör trivas med en social roll och att tala inför grupp. Du bör också vara flexibel då behovet av din hjälp kommer att variera.

Har du B-körkort ses det som meriterande, dock inget krav.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten skall tillsättas med start i aug/sep.

Sökord: Ambassadör, student, marknadsföring, extrajobb, bemanning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se