Extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare sökes till IT-företag!

Extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare sökes till IT-företag!

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb inom produktion? Vill du arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu studenter för jobb som produktionspersonal på ett IT-företag. Du kommer i tjänsten att arbeta extra på företagets produktionsavdelning som ligger vid klostergården i Lund.

Arbetsuppgifterna består främst av:
  • Kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter.
  • Enklare monteringsarbete.
  • Paketering av produkterna.
Arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00. Vi arbetar både med schemaläggning vecka för vecka men även att du kan kontaktas med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro.

För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna. Arbetet inleds med en introduktion på 10 arbetsdagar under en 3-veckors period.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är studerande på komvux, högskola eller universitet och vill ha ett långsiktigt extrajobb. För att bli aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta minst 2 dagar i veckan.

Om du har erfarenhet av liknande arbete sedan innan är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du som person är noggrann, strukturerad och självständig i ditt arbete. Om du har ett tekniskt intresse är även det meriterande.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com