Extrajobb som labbassistent till Skånemejerier!

Extrajobb som labbassistent till Skånemejerier!

Är du student och har ett intresse för biologi, kemi eller livsmedelstillverkning och vill arbeta i en labbmiljö? Sök tjänsten!

Information om uppdraget:

Som labbassistent kommer du framförallt arbeta med mikrobiologiskt- samt till viss del kemiskt arbete. Tjänsten startar under sommaren.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 • Bakteriologisk provtagning och odlingar
 • Mätning av PH-halt
 • Provtagning av fetthalter och protein
 • Sensoriska prover och analys av mejeriprodukter
 • Dokumentation
 • Kontakt med olika avdelningar på företaget
Arbetstider är måndag-söndag 07:00-15:15 och 15:00-22:00. Tjänsten är belägen i Fosie i Malmö. I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter för den som önskar växa inom branschen. Du kommer vara anställd som konsult hos Student Consulting och uthyrd till kund.

Detta söker vi:
 • Du som studerar och har minst 1,5 år kvar av studierna
 • Du som har ett intresse för biologi, kemi eller livsmedelstillverkning
 • Du kan arbeta uppemot heltid under sommaren
 • Är noggrann, samarbetsvillig och ansvarstagande
 • Ett krav är att du tycker om mjölk och syrade produkter då du kommer att genomföra sensoriska bedömningar.
Om arbetsgivaren:

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggningen i Malmö tillverkas de flesta färskvarorna, på de två enheterna i Kristianstad produceras, packas och förädlas ost. I Hjo finns den ekologiska tillverkning. Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår företagshälsovård. Som en del i det förebyggande arbetet så genomförs även slumpvisa alkohol- och drogtester på plats hos Skånemejerier.

Sökord: Livsmedel, Skånemejerier, Kemi, Labbassistent, Labbmiljöer

Sökord: Livsmedel, Skånemejerier, Kemi, Labbassistent, Labbmiljöer
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com