Extrajobb som Rekryteringsassistent/Personaladministratör

Extrajobb som Rekryteringsassistent/Personaladministratör

Vill du utveckla dina kunskaper inom rekrytering? Söker du ett extrajobb bredvid dina studier? Just nu söker vi dig som vill ha ett roligt och givande extrajobb som Rekryteringsassistent/Personaladministratör.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en ny kollega till vårt team som främst jobbar med tjänster inom ekonomi och teknik. I tjänsten kommer du att stötta rekryterarna i deras dagliga arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Annonsutformning
  • Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
  • Administration kring kandidater
  • Schemaläggning
  • Intervjuer med kandidater
Arbetstiderna är mån-fre kl 8-17, du ska ha möjlighet att jobba minst 16 h i veckan. Du kommer kunna arbeta både heldagar och halvdagar, efter vårt behov och din tillgänglighet. Du kommer i tjänsten jobba från StudentConsultings kontor i centrala Malmö samt hemifrån beroende på pandemin.

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha ett roligt, utmanande och utvecklade extrajobb. Vi tror att du pluggar inom området för personal- och arbetslivsfrågor, beteendevetenskap, service, marknadsföring eller liknande. Om du har viss erfarenhet av liknande arbete sen innan ses det som meriterande, dock inget krav.

Vi ser gärna att du är i början av din utbildning och när du tagit examen kanske du blir vårt nästa stjärntillskott.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att jobba undan.

Sökord: Bemanning, Rekryteringsassistent, Rekrytering

Sökord: Bemanning, Rekryteringsassistent, Rekrytering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com