Extrajobb på distans med kundnöjdhetsundersökningar!

Extrajobb på distans med kundnöjdhetsundersökningar!

Vill du ha ett flexibelt extrajobb kombinerat med studierna? Är du serviceminded och gillar att prata i telefon? Se nedan tjänst.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en student som kan hjälpa till med kundnöjdhetsundersökningar till företagskunder per telefon. Du kommer att vara anställd via Student Consulting och uthyrd som konsult till Azets. Din arbetsuppgift innefattar att ringa upp kunder som använder sig av Azets ekonomitjänster och undersöka kundnöjdheten.

Arbetspassen sker i slutet av månaden (mellan datumen 21-30e) och vi ser att du kan jobba alla dessa 3 dagar. Arbetet sker på distans hemifrån och det är därför viktigt att du har tillgång till egen dator i denna tjänst.

Detta söker vi:
  • Du ska vara serviceminded på telefon
  • Du ska ha tillgång till egen dator och vara okej med att jobba hemifrån
  • Du ska ha möjlighet att jobba alla 3 dagar i slutet på månaden
Sökord: Distansarbete, Extrajobb, Kundnöjdhet, Marknadsundersökning, Telefonintervjuare

Sökord: Distansarbete, Extrajobb, Kundnöjdhet, Marknadsundersökning, Telefonintervjuare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com