Extrajobb inom lager/pack för dig som studerar!

Extrajobb inom lager/pack för dig som studerar!

Är du student och vill ha ett extrajobb inom pack/livsmedelstillverkning i Malmö? Är du noggrann, initiativtagade och gillar att arbeta effektivt? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett familjeägt företag placerat i Malmö. De producerar köttfärsprodukter som köttbullar och pannbiffar. Nu söker de duktiga studenter som vill arbeta inom förpackningen. Låter detta som något för dig? Sök!

Arbetsuppgifterna innefattar främst packning av företaget produkter. Arbetet görs på band och i renrum så hygienen är väldigt viktig. Övriga uppgifter som etikettering och andra förberedelser för distribution kan även förekomma. Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb och erbjuder en långsiktig anställning,det finns även möjlighet att bli upplärd inom produktion och på andra stationer på sikt.

Det finns goda möjligheter till att ha ett flexibelt schema då arbetet är förlagt både under vardagar och helg. Du som söker ska därför vara tillgänglig för arbete både vardagar och helgdagar.
Arbetstiderna varierar och kan förekomma både tidig morgon och sen kväll, därför ser vi att du är flexibel och kan arbeta varierade tider.

Tjänsten förväntas att starta omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller Komvux på minst 50% och som har tid över för ett spännande extrajobb vid sidan av studierna. Du blir anställd som konsult via StudentConsulting och utför arbetet hos vår kund.

För att passa i tjänsten ser vi även att du:
  • Är noggrann, fokuserad och handlingskraftig.
  • Kan arbeta 2-3 dagar i veckan.
  • Meriterande är det om du har erfarenhet av att arbeta inom produktion eller livsmedel.
  • Meriterande är truckkort.
Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidater.

Sökord: Produktion, Livsmedel, Lager, Maskinoperatör, Extrajobb

Sökord: sommarjobb, maskinoperatör, extrajobb, produktion

Sökord: sommarjobb, maskinoperatör, extrajobb, produktion
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com