Erfaren teknisk konsult sökes till södra Skåne!

Erfaren teknisk konsult sökes till södra Skåne!

Brinner du för IT/teknik och att hitta affärer? Har du erfarenhet av att arbeta som konsult? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som har något års erfarenhet som konsult och/eller av drift på heltid. Vår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden. Deras strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Nu behöver de utöka sitt härliga team med en ny kollega som drivs av att hitta affärer!

För den aktuella tjänster söker vi dig med ett stort intresse för teknik och som är social och självgående. Arbetsrollen innebär att hitta affärer i form av tekniska jobb ute hos kund.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse med valfri placeringsort i Skåne. Beroende på kandidat kan tjänsten komma att vara ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting under provanställningen eller en direktrekrytering, vilket betyder att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir anställd direkt av kunden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för IT/teknik och som är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi ser att du har något års erfarenhet av att arbeta som konsult alternativt att du har arbetat inom drift tidigare.

Som person ser vi att du som söker har en teknisk bakgrund, är social och självgående. Du har en servicekänsla och är en person som tar ansvar för såväl din egen prestation som för dina kunder.

Stämmer detta in på dig? Ansök då redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Drift, IT, Teknik, Konsult

Sökord: Drift, IT, Teknik, Konsult
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com