Erfaren produktdatakoordinator sökes till Axis Communications!

Erfaren produktdatakoordinator sökes till Axis Communications!

Är du en erfaren administratör med tidigare erfarenhet inom Supply chain, exempelvis inom inköp och orderhantering? Trivs du dessutom med att arbeta självständigt samt har ett noggrant och strukturerat arbetssätt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Som Produktdataadministratör hos Axis kommer du att vara en viktig del av företagets Production Preparation Group, involverad i alla steg under produkternas livscykel. Avdelningen har i uppgift att säkerställa att alla produkter som utvecklas av Axis och tillverkas av deras kontraktstillverkare håller den höga kvalitet som är avgörande för den marknadsledande position som företaget innehar.

I rollen som Produktdataadministratör kommer du att ansvara för att innehållet i produktstrukturer är korrekt, vilket är av största vikt för att säkerställa produkternas höga kvalité. Du har dessutom en viktig roll i att ge andra avdelningar support (främst via mail) i frågor kring produkterna i affärssystemet samt felsökning vid frågor kring exempelvis etiketter och produktionsfiler. I arbetsuppgifterna ingår att införa nya och underhålla gamla artiklar, dokument och strukturer i affärssystemet IFS och i produktdatabaserna. Arbetsrollen innefattar även andra typer av administrativt arbete som tex att uppdatera produktetikettlayouter, administration av EAN koder, skapa användarkonton för nya användare i produktdatabasen m.m.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start efter överenskommelse där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till Axis Communications i Lund. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning hos Axis, om alla parter är nöjda, efter 6 månader.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har flerårig och bred erfarenhet av arbete inom kvalificerad administration. För att bli framgångsrik i tjänsten tror vi att du som söker har god förståelse för producerande företags Supply Chain, exempelvis via tidigare arbete inom inköp och orderhantering. Att tidigare har arbetat med Master Data är högt meriterande.

Eftersom datorn är ditt främsta arbetsredskap och du i tjänsten arbetar i flera system parallellt, är det av stor vikt att du har mycket god datorvana och tidigare arbetat i olika affärssystem. Då engelska är koncernspråket är det även ett krav att du har goda kunskaper i engelska språket.

Som person trivs du i en arbetsroll som innebär självständigt arbete och där höga krav ställs på ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du är en fena på administration och trygg i din arbetsroll. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor internt är det samtidigt av stor vikt att du har en hög servicekänsla, men också att du tar initiativ och vågar ställa frågor och krav när detta behövs.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Produktddata, Master Data, Produktdataadministratör, Senior Administratör, Koordinator, Axis
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 aug 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com