Erfaren medarbetare inom IT-support sökes till Malmö!

Erfaren medarbetare inom IT-support sökes till Malmö!

Brinner du för IT/teknik och service? Har du minst tre års erfarenhet och vill arbeta inom IT-support/Helpdesk/Service-desk på ett spännande företag på frammarsch? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som har minst tre års erfarenhet av IT-support/Helpdesk/Service-desk på heltid. Vår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden. Deras strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Nu behöver de utöka sitt härliga team med en ny kollega till sin support.

För den aktuella tjänsten söker vi dig med ett stort intresse och en bred erfarenhet av IT. Arbetsrollen innebär bland annat att hantera användare och sköta felsökning på en djupare nivå.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse och placeringsort i Malmö. Beroende på kandidat kan tjänsten komma att vara ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting under provanställningen eller en direktrekrytering, vilket betyder att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir anställd direkt av kunden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och IT, samt är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi ser att du har minst 3 års tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom Helpdesk/IT-support/Service-desk, samt gärna någon form av utbildning inom IT/teknik.

Som person ser vi att du som söker har en teknisk bakgrund och är en naturlig problemlösare. Det är viktigt att du har hög logisk förmåga, viljan att utvecklas och är ansvarstagande. Det är viktigt att du kan jobba strukturerat, är serviceminded och flexibel.

Stämmer detta in på dig? Ansök då redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Helpdesk, 3rd line, 2nd line, IT-support, Teknisk support

Sökord: Helpdesk, 3rd line, 2nd line, IT-support, Teknisk support
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com