Elgiganten söker svensk-och norsktalande service-superstjärnor

Elgiganten söker svensk-och norsktalande service-superstjärnor

Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och drivs av utmaningar? Är du på jakt efter ett heltidsjobb med grymma arbetsvillkor i attraktiva Köpenhamn? Bli en del i ett skandinaviskt team och få möjligheten att skapa betydelsefull arbetserfarenhet!

Information om uppdraget:

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du besvara inkommande samtal, mejl och chatt. Ge rådgivning och svara på frågor, samt hjälpa kunden med deras behov. Elgiganten söker just nu medarbetare till både svenskt-och norskt team.

Elgiganten erbjuder en fast tillsvidareanställning på heltid och en riktigt attraktiv lön på 19.500 DKK/ 25.500 SEK. Dessutom har du möjlighet att tjäna bonus upp till 3.500 DKK/ 4.500 SEK, extra varje månad.

Detta söker vi:

Som service-superstjärna tänker vi att du är/har:
  • Serviceinriktad
  • Trivs att arbeta med telefon
  • Effektiv och resultatorienterad
  • En stabil medarbetare
  • God kommunikationsförmåga i både tal och skrift
  • Förmågan att hantera olika människo-typer
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande! Kommande uppstarter är 16/7 och 6/8.

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag med verksamhet i bland annat Sverige, Norge och Danmark. Elgiganten har en stark tilltro till sina medarbetare och genom att bli en del av deras verksamhet öppnar du dörren till en spännande karriär där möjligheterna är oändliga.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se