Ekonomistudent sökes till uppdrag hos välkänt företag i Malmö!

Ekonomistudent sökes till uppdrag hos välkänt företag i Malmö!

Vill du ha ett meriterande extrajobb inför din examen? Är du en självgående, driven och noggrann person som brinner för att utveckla processer inom ekonomi? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom detaljhandeln och erbjuder ett heltäckande sortiment för den kreativa individen. Företaget är marknadsledande inom sin bransch i Europa och har sitt huvudkontor i utkanten av Malmö.

Du kommer bli anställd för ett projekt där vår kund ska uppdatera sina internprissättning och transferprisdokument efter den senaste EU-lagstiftningen, vilka kommer vara dina främsta uppgifter. Dock kan andra uppgifter i utveckling av dokument och processer förekomma.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där förväntad uppdragstid uppskattas till cirka 80 timmar. Du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Arbetstiderna är flexibla och kan anpassas helt efter dina studier. Vi ser därför att du är en strukturerad och ansvarstagande person som är självständig i ditt arbete. Tjänsten startar i slutet av mars och förväntas pågå fram till sommaren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ditt fjärde eller femte år på en eftergymnasial utbildning, exempelvis civilekonom eller masterutbildning inom ekonomi. Inriktning mot revision är meriterande men inget krav. Du bör ha goda datorkunskaper och behärska både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi ser också att du kan arbeta självständigt då du kommer arbeta självständigt i projektet.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: Ekonomi, Ekonomikonsult, Transferpris, Internprissättning, Projekt
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se