Ekonomistudent sökes till Sund Psykologi i Malmö!

Ekonomistudent sökes till Sund Psykologi i Malmö!

Studerar du just nu en eftergymnasial utbildning inom ekonomi? Har du erfarenhet av Fortnox och är en klippa på Excel? Trivs du i en stöttande roll och samtidigt ta mycket eget ansvar? Då är det dig vi vill ha som ekonomiassistent!

Information om uppdraget:

Sund Psykologi är en familjär mottagning belägen på Stortorget i Malmö som erbjuder behandling med klassisk KBT (Kognitiv Beteendeterapi) och modernare varianter som MCT (Metacognitive Therapy) och ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om företaget: https://www.sundpsykologi.se.

Till Sund Psykologi i Malmö söker vi en student som vill arbeta som ekonomiassistent ett par dagar i månaden, med start så snart vi hittar rätt kandidat. Tjänsten innebär att finnas som stöd till ledningen vad gäller programmet Fortnox och administrera data och rapporter från Excel. Utöver detta kommer du vara behjälplig med löpande bokföring, lön, fakturering samt kund- och leverantörsreskontra.

Arbetstiderna är väldigt flexibla, du bestämmer själv när du har möjlighet efter dialog med Sund Psykologi. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till Sund Psykologi.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst ett par år på din ekonomiekandidat, ska läsa master till hösten eller redan nu läser en master inom ett program med ekonomisk inriktning. Du har även arbetat som ekonomiassistent tidigare. I rollen är det viktigt att du har erfarenhet av Fortnox och Excel då du med enkelhet ska kunna navigera dig i programmen. Erfarenhetsmässigt tror vi att du har arbetat med löpande bokföring och fakturering, samt en del med löner. Som person är du noggrann, snabblärd och självgående. Du är även en problemlösare och har ett effektivt arbetssätt.

Om du tycker att detta passar in på dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet av kandidater löpande.

Sökord: bokföring, fortnox, ekonomistudent, ekonomiassistent

Sökord: bokföring, fortnox, ekonomistudent, ekonomiassistent
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com