Ekonomiassistent sökes till Playground Music Scandinavia

Ekonomiassistent sökes till Playground Music Scandinavia

Är du intresserad av en deltidstjänst på 50 %? Har du kanske dessutom ett stort musikintresse och vill arbeta med ekonomi hos Playground Music Scandinavia i Malmö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till Playground Music Scandinavia i Malmö söker vi nu dig som är intresserad av att jobba som Ekonomiassistent på 50%. Vi ser att du antingen studerar ekonomi på eftergymnasial nivå och är på jakt efter ett meriterande extrajobb alternativt att du är färdigutbildad och intresserad av ett deltidsjobb. I den aktuella tjänsten kommer du att arbeta på företagets kontor centralt beläget i Malmö. Du stöttar ekonomiavdelningen med uppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning så som redovisning, bokföring, fakturahantering och i övrigt förekommande administration.

Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på uppdrag hos Playground Music Scandinavia. Tjänsten kommer börja med en provperiod på ca 3 månader med mycket god chans till förlängning. Det är en deltidstjänst på 50 % och hur timmarna fördelas går att anpassa efter dina önskemål men de kommer vara förlagda till dagtid, måndag-fredag.

Detta söker vi:
  • Vi ser att du antingen studerar eller har en examen från relevant eftergymnasial utbildning, till exempel Redovisningsekonom eller liknande.
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning från en praktikperiod eller tidigare tjänst.
  • Du har en mycket god grundläggande förståelse för ekonomi och skulle beskriva dig själv som lättlärd.
  • Du har tidigare arbetat i Visma eller liknande system, samt har mycket god kunskap inom Excel.
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är en prestigelös och hjälpsam kollega som inte är rädd för att hugga i där du behövs. Du är initiativtagande och självgående, men samtidigt inte rädd för att ställa frågor och be om hjälp när detta behövs. Sist men inte minst är du även strukturerad och ordningsam.

Låter detta som något för dig? Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisning, Bokföring, Musik

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisning, Bokföring, Musik
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com