Ekonomiansvarig sökes för rekrytering till Fair Play Tennisklubb!

Ekonomiansvarig sökes för rekrytering till Fair Play Tennisklubb!

Har du en bakgrund som ansvarig för ett litet eller mellanstort företags ekonomi? Vill du arbeta i en framgångsrik ideell organisation? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Nu söker vi efter en heltidsanställd person med strategiskt och operativt ansvar för anläggningens och föreningens ekonomi. Inom rollens ansvarsområden och arbetsuppgifter ligger bland annat:
  • Löpande bokföring
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Ekonomi-, pension- och löneadministration
  • Intern- och externfakturering
  • Deklarationer och finansiella rapporter
  • Analys och kvalitetssäkring av finansiella flöden
  • Bidragsansökningar
  • Framtag av ekonomiskt underlag inför ledningsgruppsmöte
Som ekonomiansvarig kommer du vara del av föreningens ledningsgrupp, och du kommer att arbeta nära klubbchefen vid budget- och prognosarbete. Dessutom hjälper du till med att utveckla och implementera finansiella rutiner och processer.

Tjänsten är en direktrekrytering med start efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Omfattningen är 100% med sedvanliga kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet som ekonomiansvarig/ekonomichef på ett mindre eller mellanstort bolag och är intresserad av nya utmaningar. Du har tidigare arbetat med hela ekonomiflödet, från bokföring till löner och ekonomistyrning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av BRP och Visma SPCS. Som person är du öppen, kommunikativ och driftig. Tidigare erfarenhet från föreningsverksamhet samt ett intresse för sport är ett stort plus. Flytande kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten samt grundläggande kunskaper i engelska.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag!

Sökord: Ekonomiansvarig, Ekonomichef, Redovisning, Bokföring, Ekonomistyrning, BRP, SPCS, ledningsgrupp, Tennis, förening, ideell organisation,

Om arbetsgivaren:

Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är Sveriges största tennisklubb med 2.887 medlemmar varav ca 1.650 är tränande i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet. Klubben äger Fair Play Stadion med tio tennisbanor, stort gym & idrottsskadeklinik, Fair Play Store, två multisportbanor, fem badmintonbanor och den totala omsättningen är ca 24 Mkr. Ca 9000 personer besöker anläggningen varje vecka och 24 fast anställda och ca 50 timanställda arbetar på Fair Play. Resultatmässigt har de senaste åren varit rekordår för föreningen med bl a SM-guld för både herrar & damer både inomhus och utomhus tre år i rad. Fair Play fick utmärkelsen Årets förening 2016 i Malmö Stad. Fair Play driver Malmö tennisgymnasium (NIU) i samarbete med Svenska Tennisförbundet och Malmö Stad. Det senaste initiativet är bildandet av Swedish Tennis Academy, som startades för att skapa en bättre plattform för elitsatsningar och ett bättre kunskapsutbyte mellan tennisklubbar.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se