Ekonom sökes till kommande uppdrag i Skåne!

Ekonom sökes till kommande uppdrag i Skåne!

För kommande uppdrag i Lund och Malmö söker vi nu dig som har studerat ekonomi och har ett brinnande intresse för siffror. Du får gärna vara i början av din karriär eller ha något års erfarenhet av ekonomiarbete sedan tidigare.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom ekonomi söker vi nu dig som är redo att anta nästa utmaning i din karriär. Vi söker såväl dig som är junior och på jakt efter ditt första arbete som dig som är lite mer erfaren och söker dig vidare till nästa steg i karriären. Vill du arbeta som ekonomiassistent eller kanske i rollen som redovisningsekonom? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med såväl direktrekrytering som konsultuppdrag. Vi söker dig som vill arbeta hos någon av våra kunder i Malmö/Lund-området på heltid, där vanliga arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst en utbildning inom ekonomi, antingen på gymnasiet eller högskola/universitet. Du är i början av din karriär med driv och vilja att utvecklas, samt har du arbetat eller praktiserat som ekonomiassistent/redovisningsassistent. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av att ha arbetat med bokföring, leverantörsreskontra/kundreskontra, reseräkningar eller avstämningsarbete vid månads- och kvartalsbokslut.

Som person är du noggrann, självgående och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är samtidigt ödmjuk, prestigelös och trivs i en varierad roll där du får stötta med såväl kvalificerade ekonomiuppgifter som mer enkla kontorsgöromål. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se