EXTRAJOBB truckförare sökes till Skånemejerier!

EXTRAJOBB truckförare sökes till Skånemejerier!

Har du truckkort och söker efter ett välbetalt arbete för att dryga ut studentkassant? Se hit! Vi söker nu truckförare till etablerat företag i Malmö!

Information om uppdraget:

Är du student och studerar vid högskola, universitet eller Komvux och har minst 1,5 år kvar av studier? Då har vi det arbete som kommer förgylla din vardag!

Dina arbetsuppgifter kommer vara att köra runt pallar lastade med mejeriets produkter. Du kommer även ha möjligheten att assistera dina kollegor med diverse arbetsuppgifter så som att stå vid maskinlinjen eller plasta in pallar inför utkörningen till butiker. Vi ser gärna att du som konsult hos oss gillar arbete och tycker att ett roligt team är bland det viktigaste som finns på en arbetsplats. Du ska även tycka att det är kul när det jämt och ständigt finns saker att göra. Sen ifall du gillar kvarg är det ett plus i kanten, det är nämligen på den avdelningen du att kommer arbeta på. Tjänsten beräkns att starta i slutet på augusti.

Har du erfarenhet tidigare av liknande uppgifter är det meriterande men det viktigaste är att du gillar arbetet och inte är blyg för att göra det lilla extra.

Detta söker vi:

Vi söker som sagt dig som är student vid högskola, universitet eller Komvux, och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du är en positiv prick som gillar att arbeta, har god fysik och gillar ständig sysselsättning. En teamplayer som alltid visar framfötterna inför sina arbetskamrater och inte är blyg för att fråga ifall någon behöver hjälp. Du har även ett godkänt truckkort med behörigheten A+B då tjänsten i synnerhet handlar om att köra truck.

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö, därför är det ett krav att du bor i Malmö eller att du har tillgång till egen bil då pendlingen till Fosie är begränsad. Optimal tillgänglighet är 3 dagar i veckan och eftersom produktionen är igång dygnet runt så förekommer det arbetspass därefter: dag, kväll och natt.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att redan nu att söka tjänsten då vi jobbar med löpande intervjuer och urval, och så fort vi finner rätt kandidater så kommer de att tillsättas!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se