Driven säljkoordinator sökes för direktrekrytering till Xella!

Driven säljkoordinator sökes för direktrekrytering till Xella!

Är du ett energiknippe som gillar att bygga relationer? Tycker du att det där med att få in en ny order är bland det bästa som finns? Vill du bygga en framtida karriär inom försäljning hos en av världens största tillverkare av byggsystem? Se hit!

Information om uppdraget:

Som säljkoordinator hos Xella kommer du att utgå från Malmökontoret och du kommer tillsammans med säljansvarig ingå i ett mindre team, där du kommer rapportera direkt till säljansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer främst att lägga fokus på att förvalta och följa upp befintliga kunder kopplat till offerter. Du kommer även räkna på inkommande kalkylprojekt. Rollen innebär flera kontaktytor med såväl interna som externa personer, varför det är viktigt att du är kommunikativ och drivs av att ge bra service. Några av Xellas kunder är bland annat NCC, PEAB, Beijer m.fl. samt ett stort antal privatkunder. För den som visar framfötterna finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl. 08:00-17:00. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen men du anställs direkt av Xella Sverige AB. Arbetsplatsen kommer vara på deras kontor i Hyllie, Malmö.

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll tror vi att du som söker älskar sälj, service och sporras av en fartfylld miljö. På Xella är ingen dag är den andra lik och där man snabbt kan komma att behöva prioritera om sina arbetsuppgifter beroende på behov i verksamheten. Du som person är flexibel, ansvarstagande och engagerad. Tidigare erfarenheter av sälj eller kundservice är en fördel för denna roll. Kanske har du jobbat som telefonförsäljare eller säljare inom bygghandeln? Alternativt har du en ingenjörsutbildning. Då du kommer att jobba mycket med byggritningar så är det en fördel att du har en förståelse för ritningar.

Som person ser vi gärna att du är social, trivs med att arbeta nära kunder och att arbeta i ett fartfyllt tempo. Det som är viktigast är att du har lätt för att lära dig, har stor sälj - och servicevana och ett stort engagemang. Du behärskar även engelska flytande i tal och skrift, då engelska används flitigt inom branschen. Systemmässigt kommer du jobba en hel del i Bluebeam samt i CRM system så har du erfarenhet av dessa system sedan tidigare så är det ett plus men inget krav.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi jobbar med löpande intervjuer så ansök redan idag!

Om arbetsgivaren:

Xella Sverige AB är marknadsledande inom sitt segment på den svenska marknaden och ett dotterbolag till den tyska koncernen XELLA, världens största producent av lättbetong och kalksandsten. Xella har ett brett produktprogram med varumärkena YTONG, SILKA, MULTIPOR & HEBEL. Sverige ingår i den skandinaviska avdelningen med totalt 46 medarbetare varav 8 i Sverige. Omsättningen i Skandinavien uppgick 2020 till ca 60 miljoner euro. Totalt har XELLA fler än 7095 anställda och verksamhet i fler än 25 länder.

Sökord: Service, Sälj, Projektingenjör, Säljkoordinator

Sökord: Service, Sälj, Projektingenjör, Säljkoordinator
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com