Driftavdelningen på Bredband2 söker medarbetare till Service Desk!

Driftavdelningen på Bredband2 söker medarbetare till Service Desk!

Har du ett stort teknikintresse? Är du en stjärna på att leverera god service och att lösa problem? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För att Bredband2 ska fortsätta sin resa och med fortsatt fokus mot nöjda kunder ska Service Desk nu förstärka teamet med en ny medarbetare.

Som Service Desk-medarbetare på driftavdelningen ansvarar du för att supportera företagskunder och exklusiva nätkunders olika kommunikationslösningar inom bredband, datacenter samt interna kunder. Arbetet är förlagt dagtid men på sikt ingår beredskapsarbete som roterar mellan dig och övriga kollegor i teamet.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstid. Du kommer under provanställningen vara anställd som konsult hos StudentConsulting och uthyrd till vår Bredband2, på lång sikt förväntas du bli direkt anställd på Bredband2. Tjänsten kommer att starta så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av teknisk support och har ett stort tekniskt intresse. För att lyckas i rollen ska du vara serviceminded, social och ansvarsfull.

Har du suttit med teknisk support är detta en merit.

Vi ser att du är lösningsorienterad och alltid arbetar för nöjda kunder, men samtidigt förstår vikten av lönsamhet. Då du har kontakt med både svenska och utländska kunder är det även en självklarhet att du behärskar engelska i såväl tal som skrift. Körkort är ett plus men inte något krav.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar inkommande ansökningar och intervjuer löpande.

Om arbetsgivaren:

Börsnoterade Bredband2 är i en spännande fas. I slutet av 2020 förvärvade företaget en stor konkurrent och har på kort sikt fördubblats i storlek. Omsättningen 2020 för de två sammanslagna bolagen var 1,5 miljarder kr. Bredband2 jobbar för fullt och det finns inga planer på att sakta ner. På företaget präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser man till att medarbetarna utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan.

Sökord: Teknik, Service, Kundtjänst, Teknisk support, Service desk

Sökord: Teknik, Service, Kundtjänst, Teknisk support, Service desk
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com