Dansktalande studenter sökes för att tagga bilder till vår kund i Malmö!

Dansktalande studenter sökes för att tagga bilder till vår kund i Malmö!

Har du grundkunskaper i danska och är strukturerad och noggrann? Är du studerande och har några timmar över och vill arbeta deltid hos vår kund i Malmö? Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget:

Till vår kund i centrala Malmö söker vi nu två studenter som kan arbeta extra med att strukturera upp och hjälpa dem att tagga bilder i deras nyinköpta system.

Vi söker dig som kan starta med detta projektet 9 oktober. Vi söker en student som har vissa danska kunskaper för att kunna tagga bilderna även på danska. Arbetet kommer ske på dagtid mellan 08-17, och tiderna ni jobbar kommer vara flexibela och kunna anpassas efter ert skol-schema. Arbetet beräknas pågå i cirka 8 veckor. Efter denna perioden finns möjligheten att vi hjälper dig hitta något annat deltidsjobb hos någon av våra andra kunder.

Du kommer att anställas av StudentConsulting men vara uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och söker ett meriterande extrajobb bredvid dina studier. Vi söker dig som har ett intresse eller möjligtvis studerar något kopplat till detta området. Du bör vara noggrann, strukturerad och effektiv! Det är meriterande om du arbetat med att tagga bilder innan, men det är inget krav.
Då bilderna taggas på både danska, engelska och svenska är det ett krav att grundläggande förståelse för alla tre språken.

Intresserad? Sök då tjänsten via StudentConsultings hemsida redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se