Dansktalande IT-tekniker/supporttekniker sökes på heltid!

Dansktalande IT-tekniker/supporttekniker sökes på heltid!

Är du flytande i danska och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom IT-support/Helpdesk/Service-desk? Är du som person prestigelös, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en dansktalande IT-tekniker/supporttekniker på heltid för direktrekrytering. Vår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden.

För den aktuella rollen söker vi dig med stort intresse för IT och en vilja att utvecklas inom servicedesk/teknisk support. Arbetsrollen innebär att registrera och följa upp supportärenden enligt rutin, rapportering av slutförda ärenden, vara mottagare vid överlämning av nya projekt, jobba med förbättringsrutiner för att effektivisera supporten, m.m.

Tjänsten är en långsiktig heltidsanställning med placeringsort i Malmö samt arbetstider kontorstider måndag-fredag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Tjänsten kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som brinner för service och IT samt är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi söker dig som har ca 1-3 års tidigare erfarenhet av arbete i Helpdesk/IT-support/Service-desk, samt gärna någon form av utbildning inom IT/teknik. Ett krav för tjänsten är att du kommunicerar obehindrat på danska och engelska, såväl tal som skrift.

Som person ser vi att du som söker har en teknisk bakgrund och är en naturlig problemlösare. Det är viktigt att du kan jobba strukturerat, är serviceminded och flexibel. Viktigast av allt är att du trivs med att jobba i ett bra gäng, med humor och arbetsglädje som främsta ledord.

Stämmer detta in på dig? Ansök då redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se