Däckskiftare sökes på heltid för kortare uppdrag i Malmö!

Däckskiftare sökes på heltid för kortare uppdrag i Malmö!

StudentConsulting söker dig som vill jobba heltid med däckskifte på Hedbergs bil AB i Malmö! Har du ett stort bilintresse och vill jobba heltid med detta under en kort period? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi på StudentConsulting nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare. Vår kund är en bilverkstad som utför service och reparationer på bilar samt byter och förvarar däck. Som däckskiftare skiftar man från vinterdäck till sommardäck på de bilar som kommer in, både på inbokade tider och på drop-in. Man kan även behöva tvätta däcken samt ta bort dem till förvaringsutrymmen i lokalerna. Man skiftar på ca 8 bilar/timme och kommer arbetar tillsammans med erfaren personal.

Företaget ligger ute i Fosie, Malmö. Beräknad start för tjänsten är 1 april till 30 april med chans till förlängning in i maj. Arbetstiderna kommer vara 7:30-16:15 måndag-fredag.

Du blir anställd av StudentConsulting som konsult men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är bilintresserad och trivs med att arbeta med däckskifte. Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Vidare ska du vara bra på att samarbeta med andra samtidigt som du tar eget ansvar, och du måste vara servicemedveten och gilla kundkontakt då det ingår i arbetet. Du ska inneha B-körkort.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se