Däckskiftare sökes för 6 veckors heltidsjobb!

Däckskiftare sökes för 6 veckors heltidsjobb!

StudentConsulting söker dig som vill jobba heltid med däckskifte! Har du ett stort bilintresse och vill jobba heltid med detta? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi på StudentConsultings nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare. Vår kund är en bilverkstad som utför service och reparationer på bilar samt byter och förvarar däck. Som däckskiftare skiftar man från vinterdäck till sommardäck på de bilar som kommer in, både på inbokade tider och på drop-in. Man kan även behöva tvätta däcken samt ta bort dem till förvaringsutrymmen i lokalerna. Du ska även kunna kolla lite enklare saker på bilen som lampor, däckdjup och bromsar. Man skiftar på ca 3bilar/timme och person och man kommer arbeta tillsammans med erfaren personal.

Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00. Som konsult är man anställd hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tjänsten startar i höst och du kommer arbeta heltid fram tills uppdragets slut.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är bilintresserad och trivs med att arbeta med däckskifte. Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Vidare ska du vara bra på att samarbeta med andra samtidigt som du tar eget ansvar, och du måste vara servicemedveten och gilla kundkontakt då det ingår i arbetet. Du ska inneha B-körkort.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se