Däckskiftare/däckpersonal sökes för vårperioden!

Däckskiftare/däckpersonal sökes för vårperioden!

Nu söker vi dig som vill jobba heltid med däckskifte/däckmontering på Hedbergs bil AB i Malmö! Har du ett stort bilintresse och gillar ett roligt ett och tempofyllt arbete? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare under den aktuella perioden i vår. Vår kund är en bilverkstad som utför service och reparationer på bilar samt byter och förvarar däck. Som däckskiftare skiftar man från vinterdäck till sommardäck på de bilar som kommer in, både på inbokade tider och på drop-in. Man kan även behöva tvätta däcken samt ta bort dem till förvaringsutrymmen i lokalerna. Man skiftar på ca 8 bilar/timme och kommer arbetar tillsammans med erfaren personal.

Företaget har sin verksamhet i Fosie samt Arlöv, och du blir stationerad på en av dessa verksamheter under hela perioden. Tjänsten beräknas starta i mitten av mars och fortlöper tills i slutet av april, även med chans till förlängning. Arbetstiderna kommer vara på dagtid mellan ungefär 07:00-16:00.

Du blir anställd av StudentConsulting som konsult men utför arbetet hos Hedbergs bil.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har ett stort bilintresse och trivs med verkstadsarbete av denna karaktär.
  • Har B-körkort.
  • Är effektiv, noggrann och gillar att samarbeta.
  • Trivs med arbete av fysisk karaktär.
  • Är en serviceminded person då kundkontakt ingår i rollen.
Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Vi arbetar med löpande urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Fordon, Verkstad, Däckskifte, Däckmontering, Däck

Sökord: Fordon, Verkstad, Däckskifte, Däckmontering, Däck
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com