Däckskiftare/däckmontör för uppdrag på heltid i Malmö!

Däckskiftare/däckmontör för uppdrag på heltid i Malmö!

Nu söker vi dig som vill jobba heltid med däckskifte/däckmontering i Malmö! Har du ett stort bilintresse och gillar ett roligt ett och tempofyllt arbete? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu noggranna och effektiva medarbetare som vill jobba heltid som däckskiftare under den aktuella perioden i vår. Kunden är en bilverkstad som utför service och reparationer på bilar samt byter och förvarar däck. Som däckskiftare skiftar man från vinterdäck till sommardäck på de bilar som kommer in, både på inbokade tider och på drop-in. Även tvätt av däcken kan förekomma samt transportera dem till förvaringsutrymmen i lokalerna. Man skiftar däck på ca 8 bilar/timme och kommer arbetar tillsammans med erfaren personal.

Företaget har sin verksamhet i Fosie. Tjänsten beräknas starta i slutet av Mars och fortlöper till slutet av April, med chans till förlängning. Arbetstiderna kommer vara på dagtid mellan ungefär 07:00-16:00.

Du blir anställd av StudentConsulting som konsult men utför arbetet hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har ett stort bilintresse och trivs med verkstadsarbete av denna karaktär.
  • Har B-körkort.
  • Är effektiv, noggrann och gillar att samarbeta.
  • Trivs med arbete av fysisk karaktär.
  • Är en serviceminded person då kundkontakt ingår i rollen.
Meriterande ses det med truckkort med behörighet att köra motviktstruck samt tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Vi arbetar med löpande urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Däck, Däckskifte, Däckmontör, Lager, Montering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com